Energie Essence Design

Het draait allemaal om jou.

Jij bent het stralende middelpunt.

Je hebt een succesvol bedrijf, je ben t marktleider in jouw niche, draait prachtige omzetten én er knaagt iets.

Je voelt diep van binnen dat het nog niet helemaal klopt. Jouw leven resoneert nog niet volledig met trilling van jouw ziel. Er ontbreekt iets.

Ergens in jouw leven houdt jij je nog klein misschien kan je het niet benoemen maar je voelt het.

Build an empire and a legacy.

Het vermogen om zuiver in jouw irresitible essence te staan waardoor je een staat van wholeness bereikt heeft als logisch gevolg dat je onweerstaanbaar wordt voor jouw ideale klanten.
Je creëert een energetische ruimte waarin de beste klanten zich eenvoudig tot jou aangetrokken voelen.
Er is geen plaats meer voor mismatches, compromissen, energieverslindende projecten of klanten die jou onvermijdelijk weer een paar stappen terugzetten.
In geen enkel aspect van je leven houd jij jezelf nog klein. Daar. heb je geen tijd meer voor  you have an empire and a legacy to build.

What to expect?

Tijdens onze op maat gemaakte jaartrajecten ga je werken aan het verkennen en ontwikkelen van jouw wholeness vanuit jouw Energie Essence Design (EED). Samen zullen we jouw diepste verlangens en doelen identificeren en de juiste stappen zetten om jouw wholeness te verwezenlijken. Dit doen we vanuit jouw kracht, van datgene waar je van nature al goed in bent. Jouw EED en we laten jouw krachtieg mindset daar ondersteunend aan zijn. Zoals het bedoelt is.

About you

Je fundament in je bedrijf of carrière staat als een rots.
Je hebt een team om je heen en bent er klaar voor om je door dat team gedragen te worden. Je onderneemt om van substantiële betekenis te zijn voor anderen.
Er is een diepgaand verlangen om een duurzame legacy na te laten.
Je zet je, binnen jouw invloedssfeer, in om de wereld een mooiere plek te maken voor toekomstige generaties. Je voelt een onstilbare honger om de kracht die in je schuilt volledig te benutten.

Investeringen doen is geen probleem, de juiste persoon voor jouw begeleiding vinden wel. Voel je nu dat Nadine de juist persoon zou kunnen zijn om jouw tijdens jouw reis een tijdlang te begeleiden boek dan nu vrijblijvend jouw Energie Essence gesprek en laten we connecten.

Over mij

Ik geloof ten diepste dat wij in het westen van de wereld energie enorm onderschatten en mindset overschatten.

Meld je aan voor updates