Energy before mindset retreat

Gratis en vrijblijvend van 20 november t/m 24 november

Energy Essence Week

Energy before mindset

A online 5 days retreat for entrepreneurs who serve

Hier ben je werkelijk welkom.
Je hebt deze pagina gevonden omdat je intuïtief aanvoelt dat dit is wat je nu nodig hebt.
Wij begrijpen dat de kracht van energie die van de mind overstijgt en dat energie het antwoord is op veel vragen die in jou aanwezig zijn

Wie ben jij”?

Als een gedreven onderneemster in de dienstverlening, ben je goed in wat je doet. Je behaalt uitstekende resultaten en je klanten zijn tevreden. Maar er kriebelt iets diep van binnen, een verlangen naar verandering dat je nog niet concreet kunt benoemen.

Je bent eigenlijk wel klaar met woorden als strategie, 100k maanden, master your mindset maar niet met het nastreven van succes en het bouwen van jouw Legacy.
Het gaat je om de de stuwende kracht achter deze woorden die gericht zijn op je mindset die ervoor moet zorgen dat er iets gebeurd.
Jij gelooft in mogen doen en laten ontstaan zelf als het lijkt alsof dit niet past bij ondernemerschap.
Volledig in alignement met je ware zelf ondernemen je voelt dat het kan.

De kracht van Energie

Na meer dan 10 jaar ervaring met onderneemsters en hun energie blauwdrukken heb ik ontdekt welke significante veranderingen optreden wanneer vrouwen vanuit hun kernenergie gaan ondernemen. Hierdoor ontstaat ruimte voor het vrouwelijke, voor voelen, creëren en verbinden.

Het ondernemen vanuit alignment betekent dat de verbindingen die je maakt sterker zijn, er meer ruimte is voor jou zone of genius en je energie overhoudt voor andere belangrijke aspecten van je leven zoals relaties, familie, hobby’s en persoonlijke ontwikkeling. Je zult letterlijk meer ruimte ervaren in je lichaam en leven.

Energie stroomt, mindset is beperkt

Hoewel een sterke mindset behulpzaam is in ondernemerschap, kan het ook beperkend zijn als het te krachtig wordt. Je vrouwelijke energie wordt onderdrukt, en je kunt niet langer ondernemen vanuit je energieblauwdruk. Dit kan zich uiten in fysieke klachten zoals vermoeidheid, stress en pijn in de regio rondom jouw bekken. Mentaal piekeren en een gevoel van falen en zakelijk gezien het niet durven vragen van jouw werkelijke waarde.
Misschien herken je jezelf in deze situatie:

Je hebt klanten waarbij je niet de beste versie van jezelf kunt zijn, omdat ze dat nog niet aankunnen.
Je houdt jezelf te klein.
Je ervaart weerstand bij bepaalde taken.
Je omzet blijft stabiel of daalt zelfs.

Jouw Gratis 5-daagse Retreat

Van 20 november t/m 24 november

Speciaal voor jou, de onderneemster die in alignment met zichzelf wil werken, organiseer ik een gratis online 5-daagse retreat: “Energy Before Mindset”. Tijdens deze retreat breng ik je dagelijks een uur in contact met jouw eigen energie. Je zult ervaren hoe het is om jouw energie als uitgangspunt te nemen in plaats van je geest.
Het retreat is volledig gratis, maar om deel te nemen moet je jouw plek reserveren. Vul het formulier in om je plek te reserveren, en alle praktische details vind je in je mailbox.
Ik kijk ernaar uit om samen deze reis van zelfontdekking en alignment te beginnen

.

Wat is "Energy Before Mindset"?

“Energy Before Mindset” is een gratis online 5-daagse retreat ontworpen voor gedreven onderneemsters in de dienstverlening die vanuit hun energie willen ondernemen in plaats van hun mindset. Het retreat helpt je om in contact te komen met je eigen energie en te ervaren hoe je dit als basis voor je ondernemerschap kunt gebruiken.

Voor wie is dit retreat ?

Dit retreat is bedoeld voor vrouwelijke ondernemers in de dienstverlening die succesvol zijn maar voelen dat er iets moet veranderen in hun benadering van ondernemen. Als je op zoek bent naar meer balans, verbinding en ruimte in je leven, en als je klaar bent met de traditionele mindsetbenaderingen, dan is dit retreat geschikt voor jou.

Ik ben trainer is dit voor mij geschikt?

Ja! Deze 5 daagse is voor onderneemsters werkzaam in de dienstverlenging. Denk hierbij aan: coaches, therapeuten, trainers, adviseurs, mentoren, va’s, content creators en marketing adviseurs. Voor vrouwen die een dient verlenen aan een klant waarbij 1 op 1 contact plaats vindt. Dat kunnen ook groepen zijn.

Hoe kan ik deelnemen aan het retreat?

Om deel te nemen, dien je je plek te reserveren. Klik op de “Reserveer Jouw Plek” knop op de inschrijfpagina en volg de aangegeven stappen. Alle praktische details en toegangsgegevens worden naar je e-mail gestuurd.

Wat kan ik verwachten tijdens het retreat?

Tijdens het 5-daagse retreat word je dagelijks gedurende een uur in contact gebracht met je eigen energie. Je zult ervaren hoe het voelt om jouw energie als basis te nemen voor je ondernemerschap. Het programma is ontworpen om je bewustzijn te vergroten, inzichten te bieden en de kracht van energie te ontdekken.

Wat kan ik verwachten tijdens het retreat?

Tijdens het 5-daagse retreat word je dagelijks gedurende een uur in contact gebracht met je eigen energie. Je zult ervaren hoe het voelt om jouw energie als basis te nemen voor je ondernemerschap. Het programma is ontworpen om je bewustzijn te vergroten, inzichten te bieden en de kracht van energie te ontdekken.

Moet ik bijzondere technische vaardigheden hebben om deel te nemen?

Nee, je hebt geen speciale technische vaardigheden nodig om deel te nemen aan het retreat. We zullen je voorzien van alle benodigde informatie en begeleiding om deel te nemen via de aangegeven online platformen zoals ZOOM en Instagram.

Wat gebeurt er na afloop van het retreat?

Na het voltooien van het retreat zul je waardevolle inzichten en ervaringen hebben opgedaan. We zullen ook verdere mogelijkheden bespreken om je ondersteuning te bieden in je ondernemersreis, mocht je dat wensen.

Is dit retreat alleen voor vrouwen?

Hoewel dit retreat is gericht op vrouwelijke ondernemers, staan we open voor deelname van iedereen die zich aangesproken voelt door het thema van het retreat.

Hoe lang duurt elk onderdeel van het retreat?

Elk dagdeel van het retreat duurt ongeveer een uur. Dit is ontworpen om in je drukke schema te passen en toch waardevolle inzichten te bieden.

Hoe kan ik meer informatie krijgen of vragen stellen?

Voor meer informatie of vragen kun je contact met ons opnemen via support@nadinemelenhorst.nl. We staan klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.
Als je nog andere vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de organisator voor aanvullende informatie.